ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

واکنش نماینده مجلس به رد صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس

واکنش نماینده مجلس به رد صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده بستان‌آباد درباره وجود ابهام در ردصلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط هیات‌های اجرایی گفت: مصمم هستیم تا قانون اجرا شود، شورای نگهبان نیز بدون شک به این موضوع توجه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر،  غلامرضا نوری قزلجه نماینده بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 23 آبان‌ماه) قوه مقننه در تذکری، گفت: همه نطق‌ها و تذکرات بسته است، اتفاقات مهمی در کشور افتاده که از طرف مجلس قابل اغماض نیست. موضوعی در بحث انتخابات وجود دارد، 28 درصد از نامزدها نتوانسته‌اند از هیات های اجرایی تایید صلاحیت بگیرند، اعم از نمایندگان فعلی، نمایندگان ادوار، فعالان سیاسی و اجتماعی که عمدتاً منتقدان دولت هستند.

 

وی افزود:کار اگر بر مبنای قانون باشد، کسی اعتراضی ندارد، اما بسیاری از موارد برخلاف قانون صورت گرفته و تبصره ماده 60 که حدوداً 2 ماه پیش در مجلس مصوب شد نیز رعایت نشده است. در این ماده آمده است رد صلاحیت ها باید مستند به مدارک معتبر باشد. حتی نامه درخواست مستندات را از نامزدها تحویل نمی گیرند!

 

نماینده بستان آباد ادامه داد: هیات‌های اجرایی و رئیس هیات اجرایی موظف هستند این مستندات را به افراد رد صلاحیت شده بدهند تا آنها بتوانند اعتراض کنند و دلایل خود را بیاورند. هیات های اجرایی مهندسی شده اند و از طرف ستاد آقای رئیسی گردهم آمده اند یا دولت رضایت به این کار دارد، یا توسط هیات ها در حال مهندسی شدن است.

 

وی در ادامه خطاب به رئیس مجلس گفت: به عنوان رئیس مجلس که بر مسند ریاست پارلمان هستید، به این وضعیت ورود کنید، اجازه ندهید وضعیت دموکراسی و مردم سالاری دینی که یکی از اساسی ترین پایه های نظام مقدس جمهوری اسلامی است، بیشتر از این آسیب ببیند.

 

* قالیباف: مصمم به اجرای قانون هستیم

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده بستان آباد اظهار کرد:حتما به عنوان مجلس اجرای قانون را دنبال می کنیم، طی روزهای گذشته در بخش اجرایی، بحث دخالت هایی که مطرح شد را پیگیری کردیم و بقیه موارد را نیز پیگیری می کنیم. مصمم هستیم قانون اجرا شود، البته بدون شک شورای نگهبان نیز به این امر توجه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار